W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Uniwersytet Medyczny
im. Piastów Śląskich we Wrocławiu

wyb. Ludwika Pasteura 1, 50-367 Wrocław

email: rektor@umw.edu.pl

NIP: 896-000-57-79

UMW/IZ/PN-142/19

Wersja strony w formacie XML
Szczegóły
Zamówienie na Świadczenie usług szkoleniowych dla studentów kierunku dietetyka w ramach realizacji projektu: "Dolnośląscy liderzy Medycyny wdrożenie zintegrowanego programu podnoszenia kompetencji studentów, doktorantów, kadry dydaktycznej i administracyjnej Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu".
Status zamówienia w trakcie rozstrzygania
Nr sprawy UMW/IZ/PN-142/19
Zamawiający Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Tryb zamówienia przetarg nieograniczony
Rodzaj zamówienia Usługi
Wartość zamówienia powyżej 30 000 Euro
Termin składania ofert
Sposób składania ofert https://umed-wroc.logintrade.net

Świadczenie usług szkoleniowych dla studentów kierunku dietetyka w ramach realizacji projektu: "Dolnośląscy liderzy Medycyny wdrożenie zintegrowanego programu podnoszenia kompetencji studentów, doktorantów, kadry dydaktycznej i administracyjnej Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu". Przedmiot zamówienia podzielono na 13 (trzynaście) części osobno ocenianych:

Część A – Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu praktycznej dietoterapii cukrzycy typu I i II,

Część B – Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu diagnostyki laboratoryjnej w pracy dietetyka,

Część C – Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu psychologii w dietetyce,

Część D - Świadczenie usług szkoleniowych e-learningowych z zakresu coachingu dietetycznego,

Część E - Świadczenie usług szkoleniowych e-learningowych z zakresu dietetyki kosmetycznej,

Część F - Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu prowadzenia dialogu motywującego z trudnym pacjentem,

Część G - Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu roli diety w schorzeniach tarczycy,

Część H - Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu znaczenia żywienia w kontekście płodności,

Część I - Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu dietoterapii i żywienia klinicznego w onkologii,

Część J – Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu alergii pokarmowej w praktyce dietetyka,

Część K – Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu psychologii w dietetyce – warsztat doskonalący,

Część L – Świadczenie usług szkoleniowych z zakresu wprowadzenia do psychodietetyki,

Część M – Świadczenie usług warsztatowych z zakresu diety foodmaps.

Załączniki

Powiadom znajomego